Gi videre

Vårt klare motto er at ingen skal stå utenfor omgangskretsen: «Alle skal med»


Gi videre – Sande er et tiltak i satt i gang av Sande frivilligsentral i 2013. Målgruppen den gang var grupper med dårlig økonomi. Tilbudet er senere utvidet til å gjelde også de som har interesse for gjenbruk og miljø.


Vi er å finne i Magna Ottersens vei 2, 3070 Sande. Det er et gråmalt 2-etasjes hus ved siden av Haga skole og i enden av Haga bru i Sande sentrum. Her kan du finne klær og sko til små og store. Vi har også et lager med diverse leker og utstyr til barn og unge. Vil spesielt nevne sykkelverkstedet vårt på Det Store Gule Huset. Der får vi inn sykler fra bygda som blir sjekket og reparert for å bli gitt videre til noen som trenger det.


Det meste er gratis. Vi har nå etter ønske fra kunder satt opp et stativ med enkelte klær med en lav pris. Inntektene går sammen med Bruktbutikkens overskudd til å forebygge utenforskap i Holmestrand kommune.  Som eksempler kan nevnes håndball-, fotball- og bandykurs, sommertilbud, egenandeler ved cup-er og treningsleir o.l.  samt andre turer arrangert av skoler og andre. 


Vårt klare motto er at ingen skal stå utenfor omgangskretsen:

«Alle skal med»


Etablering:

Vi gir også videre møbler og utstyr til grupper som har utfordringer når de skal etablere seg, f.eks. flyktninger og andre grupper, med dårlig økonomi.


Åpningstider:

Mandager kl. 11.00 – 14.00.

Torsdager kl. 14.00 - 17.00.

Eller etter avtale. 


Innlevering:

I åpningstiden vår, eller i Bruktbutikken.

Lurer du på noe kontakt med Aud Gunnestad. tlf. 928 52 865.


2024 © Sande frivilligsentral